Despre clinica noastră

Clinica stArt Smile, dedicată sănătății și frumuseții zâmbetului tău

stArt Smile este o clinică stomatologică înființată în septembrie 2021 ca o continuare a unei activități de 15 ani susținute în domeniul medicinei dentare în cadrul Cabinetului Medical Individual Erhan Ioana. Suntem mândri să aducem cu noi experiența și încrederea dobândite de-a lungul anilor. La stArt Smile, viața profesională a echipei noastre este definită de îmbunătățirea continuă în domeniul artei stomatologice. Și asta se reflectă în principiile în care credem cu tărie și care asigură o experiență de înaltă calitate atât medicală, cât și umană.

Expertiză înaltă și profesionalism asistate de tehnologie de vârf

Medicii noștri stomatologi calificați și specializați au o experiență vastă în diverse ramuri ale stomatologiei, cum ar fi ortodonția, chirurgia dento-alveolară, implantologia și endodonția.
Participăm activ la cursuri de perfecționare și la întâlniri profesionale lunare, fiind la curent cu ultimele descoperiri și tendințe în stomatologie. Numai așa îți putem oferi cele mai avansate și actualizate servicii.
Investim în tehnologie de vârf cum ar fi microscopul dentar și scannerul intraoral, pentru tratamente precise și predictibile. Pe lângă rezultate superioare, aceste echipamente îți oferă și o experiență mai plăcută în timpul tratamentului.

Igienă și sterilizare riguroase

La stArt Smile suntem radical implicați în privința igienei și sterilizării. Siguranța și sănătatea ta vin pe primul loc. Avem un personal instruit și dedicat proceselor de sterilizare, care respectă cele mai stricte standarde.

Rezultate durabile dar și estetice

Căutăm să obținem rezultate care să țină în timp, dar care să arate și bine din punct de vedere estetic. De aceea folosim materiale de înaltă calitate și tehnici avansate pentru a-ți asigura un zâmbet sănătos și frumos, care să-ți dea încredere și satisfacție pe termen lung.

Accentul pe empatie și confort

La stArt Smile, punem accent pe empatie și relația cu pacienții noștri. Înțelegem că vizita la dentist poate provoca anxietate, așa că am creat un mediu relaxant și prietenos pentru tine. Ascultăm cu atenție nevoile, preocupările și dorințele tale și îți oferim un spațiu în care să te simți înțeles și sprijinit. Echipa noastră te va întâmpina cu un zâmbet și îți va da atenția de care ai nevoie pe tot parcursul vizitei tale. Buna ta sănătate dentară și buna ta dispoziție merg mână în mână.

Personalizare și comunicare deschisă

Credem în importanța abordării personalizate în stomatologie. Fiecare pacient are nevoi și cerințe specifice, de aceea evaluăm cu atenție fiecare situație și ne consultăm cu tine. Așa ajungem la un plan de tratament personalizat.
Dorim o comunicare deschisă și transparentă cu tine, pentru că înțelegerea completă a tratamentului stomatologic și a întregului proces prin care treci este crucială pentru un rezultat optim.
Așteaptă-te să îți explicăm în detaliu fiecare etapă a tratamentului și să-ți răspundem la întrebările și eventualele tale îngrijorări.

Povestea zâmbetului care cucereşte lumea

Europa medievală, când zâmbea, zâmbea discret. Regii din tablourile vremii nu-şi etalau dantura într-un zâmbet niciodată şi nu era vorba de severitatea suverană. Timp de sute de ani, galeria de portrete ale înaltelor personalităţi de pe continent ni-i prezintă pe toţi cu gura închisă auster.
Motivul principal: obiceiurile alimentare cu multe dulciuri şi lipsa igienei orale care măcinau dinţii, nimeni nu se spăla pe dinţi. La 30 de ani, Regele Soare, Ludovic al XIV-lea (1638-1715) nu mai avea nici un dinte pe maxilarul superior, Henric al IV-lea, Henric cel Mare al Franţei (1638-1715), la 40 de ani nu mai avea nici un dinte în gură, primului preşedinte al Statelor Unite, George Washington, îi rămăsese doar un dinte pe maxilarul de jos şi, ca un preşedinte ce era, i s-a confecţionat o dantură falsă din fildeşul dinţilor de hipopotam (unul din marile secrete de stat ale timpului), foarte stânjenitoare.
Probabil şi din acest motiv devenise o normă socială să zâmbeşti fără să-ţi dezvălui dinţii, să-ţi arăţi dantura era socotit ceva vulgar. De aici şi misterul zâmbetului Giocondei şi numai Leonardo da Vinci ştia ce dantură avea de i-a cerut să închidă gura. Dar oamenii mai şi zâmbeau pe vremea aceea, mai şi râdeau, dar probabil numai în intimitate şi cu mâna la gură să nu li se vadă gingiile ştirbe. Abia de la sfârşitul secolului al XVIII-lea zîmbetul şi-a recâştigat dreptul firesc de a exista, în viaţa de toate zilele şi în artă, o dată cu evoluţia stomatologiei, şi când apariția periuței de dinți în Europa (englezul William Addis e primul care a făcut avere din comercializarea periuţelor de dinţi, obţinând şi brevet pentru asta, idee care i-a venit pe când se plictisea în puşcărie.
Acum zâmbetul e peste tot: a devenit mesaj de pace şi împăcare, semn de apreciere, un limbaj universal. Nu există om politic care de la tribună să nu-şi etaleze într-un zâmbet larg dantura, dovadă că e sănătos, demn de încrederea publică, orice căsătorie începe cu un zâmbet, zâmbetul e cel care luminează chipul bunicilor în faţa nepoţilor. Fără zâmbet lumea ar deveni agresivă, întunecată.